Buitendijkse Coaching

voor begeleiding en coaching

Buitendijkse Coaching biedt begeleiding aan volwassenen in eigen woonomgeving.


Mijn naam is Berthold Buitendijk (1970) Ik werk voornamelijk in de regio Amsterdam (maar kom ook in Utrecht en Alphen a/d Rijn)

Zelf woon ik in IJmuiden.

Mijn hulp, hoe klein soms ook, blijkt voor mijn klanten zo waardevol te zijn dat ik dit werk sinds 2011 met veel plezier doe. van 2014 tot 2018 was ik tevens werkzaam voor de gemeente Amsterdam bij Samen Doen. Hier ondersteunde ik Multi Probleem Gezinnen.

Ik werk vanuit persoonlijke bezieling inspelend op de vraag die zich aandient. Mijn klanten zijn vaak mensen met een psychiatrisch ziektebeeld met diagnoses als ADHD, ADD, (paranoide) schizofrenie, Borderline, Asperger (of andere vorm van autisme) Zij betalen mij uit een persoonsgebonden budget (PGB)

Lukt het momenteel niet om binnenshuis in actie te komen?

Loop je tegen instanties op waardoor je in een vicieuze cirkel blijft draaien?

Voel jij je eenzaam in het nemen van lastige beslissingen?

Ervaar je een grenzeloze gedachtenstroom waardoor je maar blijft piekeren en niet vooruit komt?

Ambulante begeleiding  bekekent dat ik je ondersteun en begeleid in je eigen woonomgeving. Ik bied begeleiding aan jou die het nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven functioneren en zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Voor wie praktische zaken waar iedereen bijna dagelijks mee te maken heeft niet zo vanzelfsprekend gedaan zijn.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Bel 0639 436 194 voor een afspraak Een kennismaking is geheel vrijblijvend en vrij van kosten.

  

 

 

 

E-mailen
Bellen