Buitendijkse Coaching

voor begeleiding en coaching

Ambulante Begeleiding


Direct contact met jou is de meest essentiële sleutel in mijn begeleiding. Daarom plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek.

De begeleiding kan zich richten op het aanleren/behouden van vaardigheden zodat er geen energie verloren hoeft te gaan bij het aanpakken van problemen. Mijn aanpak is vooral praktisch en ondersteunend. Indien nodig gaan we in contact met onder andere uitkerende instanties, verhuurders, (nuts) bedrijven, verzekeraars of schuldeisers. Indien gewenst ga ik mee naar een (huis) arts of ziekenhuisbezoek ter ondersteuning.

Ik werk vanuit persoonlijke bezieling inspelend op de vraag die zich aandient. ik help jou in beweging te komen, de klus te starten en beslissingen te nemen. Met mijn scherp waarnemend vermogen en luisterend oor stellen wij samen op een rustige manier jouw prioriteiten. We kijken samen welke dagbesteding voor jou zinvol is, welke energie jou voedt en brengen daar structuur  in aan.

Mijn aanpak is per persoon verschillend. Ieder mens is namelijk uniek.

Een goed gesprek tijdens een wandeling in de natuur kan jouw innerlijke kracht versterken.

Tijdens de begeleiding neem ik geen taken uit handen maar werk ik met jou samen. Ik vraag altijd naar hoe jij dit zelf zou willen aanpakken om vervolgens de voor en nadelen hiervan bespreekbaar te maken.

De frequentie van de bezoeken en het aantal uren begeleiding hangt af van de indicatie en hulpvraag (in geval van een PGB) Indien gewenst werken we met een zorgplan.

Jouw diagnose hoef ik niet te kennen maar kan wel helpen bij het bepalen van onze aanpak.


Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Een kennismaking is geheel vrijblijvend en vrij van kosten.

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen